outsiderz ’18

Get your ass out!

outdoor dj festival

That’s right, Nijdrop palmt sinds 2010 het Opwijkse gemeentepark in met een heus DJ-festival. Iedereen parkeert 20 juli in de agenda, want 21 juli is uitslapen!

RESEM DJ's

Verspreid over meerdere stages geven een resem DJ’s van jetje. Internationale toppers, kleppers uit eigen land en aanstormend talent uit de buurt.

cosy park

We zitten midden in het groen met een mooi grasperk en de Arena als troeven. Bij regenweer is er overdekte dansruimte voor 2.000 personen!

mooie mensen!

Gaandeweg groeide Outsiderz uit tot het nu al enkele jaren zo’n 2.500 pretty people over de vloer krijgt. Vier stages, dus plaats genoeg!

outsiderz ’18

Praktisch

WAAR & WANNEER

Outsiderz gaat door in het park achter Nijdrop, op vrijdag 20 juli van 18u tot 3u ’s nachts. Nadien gaat het feest binnen verder met de afterparty. Nijdrop is gelegen op Kloosterstraat 9, B-1745 Opwijk. Er is geen kampeergelegenheid.

TICKETS

Outsiderz werkt met voorverkooptickets die hier te koop zijn. Met een ticket doe je enkel voordeel: je wint enkele euro’s en je bent zeker van je toegang (want vol = vol!). Het festivalterrein betreden zonder ticket kan via de avondkassa.

.

Bovenop de ticketprijzen komen geen extra kosten. Het is verboden deze boven hun aankoopprijs door te verkopen!

NIET TOEGELATEN

Professionele foto / film / video / geluidsopnameapparatuur, dranken (alcoholische & non-alcoholische), eetwaren, glas, camelbags/waterrugzak, drugs, wapens, scherpe voorwerpen, laserpennen, drones en ontvlambare voorwerpen.

.

Rugzakken en tassen zijn niet toegelaten.

HONGER & DORST

Dansen kost energie, dus zorgen wij ervoor dat er genoeg te eten is! Versterk je innerlijke mens met een zakje friet, frituursnack of verse hamburger. Aan de togen kan je frisse dranken krijgen.

GOOD TO KNOW

IN = IN • OUT = OUT!

.

Onze minimumleeftijd staat op 14. Indien jonger is er begeleiding van een volwassene nodig.

HOU HET PROPER!

Wij doen ons best om het park netjes te houden en hopen van de bezoekers hetzelfde. Verspreid over het terrein staan afvalcontainers waar je het vuil kan droppen. De bekers kunnen verzameld worden en in ruil voor 30 bekers of petflesjes krijg je 1 jeton.

REGENWEER?

De podia zijn overdekt, regenweer hoeft dus niemand tegen te houden. Er is in totaal overdekte dansruimte voor ruim 1.500 personen.

BANCONTACT

Op het terrein betaal je overal met jetons. Aan de jetonstanden staan bancontact-portals ter beschikking.

MET DE FIETS

Outsiderz moedigt het gebruik van de fiets aan en voorziet een ruime, gratis fietsenstalling.

MET DE WAGEN

Parkeren in Opwijk centrum is niet evident! Er zijn parkings aan het station (Stationsstraat 64) & de Fläkt-site in de Doortstraat. Deze liggen op ongeveer 10 minuten stappen van het festivalterrein.

MET DE TREIN

Outsiderz is bereikbaar via het station Opwijk op de lijn Brussel – Dendermonde en ligt op ongeveer 10 minuten wandelen van het station. De dienstregeling kan je vinden op de website van de NMBS. Opgelet – ‘s nachts zijn er geen treinen terug.

MET DE BUS

Neem buslijn 23 (Asse en Dendermonde), 41/44 (Aalst en Londerzeel) of 43 (Aalst). De dienstregeling kan je vinden op www.delijn.be.